Ta fram din Självkraft!

Inspiration för Självkraft!

undervisas av Lena Marjoniemi

Kursbeskrivning

I den här NYA inspirationskursen vill jag inspirera dig till att ta fram din Självkraft! Jag hoppas det kommer ge dig nya insikter, värdefull kunskap och en ny förståelse för dig själv och hur det är möjligt att bli sitt bästa jag - varje dag! 

Lena Marjoniemi
Lena Marjoniemi
Internationellt Cert. EFT-practitioner, Cert. Matrix Reimprinting Practitioner,Cert. Hypnosterapeut, Havening Techniques Cert. Practitioner m.m.

Hej bästa du! 

Vad roligt att du är här för att ta fram din Självkraft tillsammans med mig!  

Jag heter Lena, är 53 år och grundare av Självkraft. Så länge jag kan minnas har jag haft en stark inre intuition och jag har följt mitt hjärta i de vägval jag gjort genom livet. Jag har ett stort behov av att få vara mig själv och leva mitt liv precis så som jag önskar! 

Min starka inre drivkraft att få göra skillnad för människor liksom min entusiasm, nyfikenhet och stora passion för optimal hälsa och personlig utveckling har tagit mig dit jag är idag.

De senaste sex åren har jag guidat kvinnor och män i alla åldrar till att bli fria från rädslor och blockeringar som hindrat dem i livet. Det gör jag genom kraftfulla, djupgående metoder för optimalt och bestående resultat som skapar inre lugn, trygghet, lätthet, känslomässig frihet, glädje och en ny livsenergi! 

Referenser från mina klienter finner du på hemsidan www.taframdinsjalvkraft.se

Jag har nu glädjen att guida och inspirera dig till att ta fram din Självkraft och bli ditt bästa jag - varje dag!

Jag ser fram emot att få möta just dig! 

Har du några frågor och vill kontakta mig så når du mig lättast på min mejl lena@sjalvkraft.se

Kursinnehåll

Inspirationstexter av Lenas dotter Emelie