Knacka fram din Självkraft!

Knacka fram din Självkraft med Lena!

7-DAGARSKURS MED EFT FÖR SJÄLVKRAFT! | undervisas av Lena Marjoniemi

Kursbeskrivning


OM 7-DAGARSKURSEN EFT GRUND: 

Varmt välkommen till denna 7-dagars webbkurs i EFT-knackning! 

EFT står för Emotional Freedom Techniques och är en av världens snabbast växande självhjälpsmetoder! Nu är det DIN tur att få ta del av den!

Varje dag under 7 dagar guidar jag dig ett steg i taget i den enkla grunden i metoden så att du kan börja använda den direkt i din vardag! 

Ett enkelt, skönt självhjälpsverktyg för att snabbt ta hand om jobbiga tankar och känslor och bli fri från inre stress, oro, rädsla och ångest! 

Guidad session i mindful EFT-knackning! 

  • Knack-schema i mobilformat - alla 17 knackpunkter!
  • EFT som självhjälpsmetod!
NY! Bevisade hälsofördelar med EFT. 
NY! Guidad session för energiskifte "Från oro & rädsla till tillit & tacksamhet! 

Se hela kursinnehållet nedan! 

Se även alla fina omdömen och höga betyg från tidigare kursdeltagare längre ner på den här sidan!


Verkar det spännande? Det ÄR det och nu är det DIN tur att få testa kraften i knackning!

Passa på NU - logga in direkt och börja kursen! 

Om du gått en webbkurs hos Självkraft tidigare och har ett konto registerat redan så anger du det och behöver inte skapa ett nytt konto.

Gör så här:
  1. Klicka på GRÖNA knappen "KÖP".
  2. Ange namn och skapa ett lösenord. 
  3. Logga in och ta del 7-dagarskursen direkt!

Du har tillgång till kursen i ett helt år!

Lena Marjoniemi
Lena Marjoniemi
Internationellt Cert. EFT-practitioner, Cert. Matrix Reimprinting Practitioner,Cert. Hypnosterapeut, Havening Techniques Cert. Practitioner m.m.

Hej bästa du! 

Vad roligt att du är här för att ta fram din Självkraft tillsammans med mig!  

Jag heter Lena, är 53 år och grundare av Självkraft. Så länge jag kan minnas har jag haft en stark inre intuition och jag har följt mitt hjärta i de vägval jag gjort genom livet. Jag har ett stort behov av att få vara mig själv och leva mitt liv precis så som jag önskar! 

Min starka inre drivkraft att få göra skillnad för människor liksom min entusiasm, nyfikenhet och stora passion för optimal hälsa och personlig utveckling har tagit mig dit jag är idag.

De senaste sex åren har jag guidat kvinnor och män i alla åldrar till att bli fria från rädslor och blockeringar som hindrat dem i livet. Det gör jag genom kraftfulla, djupgående metoder för optimalt och bestående resultat som skapar inre lugn, trygghet, lätthet, känslomässig frihet, glädje och en ny livsenergi! 

Referenser från mina klienter finner du på hemsidan www.taframdinsjalvkraft.se

Jag har nu glädjen att guida och inspirera dig till att ta fram din Självkraft och bli ditt bästa jag - varje dag!

Jag ser fram emot att få möta just dig! 

Kursinnehåll

HEMÖVNING - lär dig alla punkterna utantill!

Omdömen (41)

av Camilla Ekström
Bra och tydlig guidning som gjort att jag lärt mig alla knackpunkter, blivit mer avslappnad och lugn samt ökat energin då jag knackar varje dag.

av Monica Wahlgren

av shirin sediq
Läs mer

by Camilla Ekström
Bra och tydlig guidning som gjort att jag lärt mig alla knackpunkter, blivit mer avslappnad och lugn samt ökat energin då jag knackar varje dag.

by Monica Wahlgren

by shirin sediq

by Pia Hånberg

by Hege Kveli

Helt fantastiskt!

by Susan Apelgren
Tack för att du delar med dig av din fantastiska kunskap om något så värdefullt. Så inspirerande du varit under kursen. Fantastiskt när man kan hjälpa sig själv så mycket. Tack och stor kram! Susanne Apelgren

Kursen ännu mer givande än anat

by Rose-Marie Norrby
Det var lätt att lära och Lena behagliga röst och sättet att lära ut gjorde att jag ville bara fortsätta att lyssna, följa efter och lära mer och mer. Bara med mindfulness knackning fick jag en skön lugn känsla. Vaknar ofta väldigt tidigt (03.00 - 05.00,) och somnar inte om så ofta. Med mf- knackning i morse 03.30 började jag gäspa alldeles otroligt o somnade om gott o vaknade 8.30!! Underbart.. Längtar hela tiden nu efter tid att knacka.. vil lära mer med att uttrycka mig att ta hand om mina känslor..

by Catarina Johansson

by Vivianne Björk
Fantastisk saklig och lättförståelig guidning. Trevlig röst!

Knackning fungerar verkligen!

by Ingela s
Att knacka på vissa punkter på kroppen knutna till meridianlinjer påverkar helt klart både kropp, sinne och känslor. Att kynna bryta negativa känslor och mönster som påverkar vår vardag med enkla knackningar är toppen! En liten insats för sig själv med väldigt omedelbara resultat. Har gett mig nya verktyg att hantera stress och ångest. Rekommenderar verkligen Lena och Självkraft av hela mitt hjärta!

by Birgitta Flink
Hej Lena, Tusen tack för en mycket givande kurs i knackning! Du gav mig verkligen inspiration att börja igen och knacka regelbundet! Jag känner mig redan mer relaxed och nöjd med tillvaron och därmed mer positiv inför framtiden. Knackningen påverkar min andning och det känns helt underbart redan efter en omgång så nu blir det knackning varje dag. Tack än en gång och tack för alla så värdefulla fina bonustips! Med bästa hälsningar och kram, Birgitta Flink

by Jana Edholm
Superintressant

by Lotta Andersson

Intressant och givande

by Elisabeth Risberg

Tacksam❤️

by Catharina Grahn Isacsson
Är så glad och tacksam att jag fått ta del av denna kurs. Känner mig inte så ensamen längre med mina problem efter att få tagit del av andras livs erfarenheter i kursen. Känner mig överväldigad och förhoppnings full efter att ha genomfört denna kurs med Lena. Det känns enda in i hjärteroten att Lena brinner för detta och vill dela med sig av sin kunskap och erfarenheter. Det gör hon på ett naturligt och hjälpande sätt. Vill lära mig mer och kommer att fortsätta knacka och använda mig av EFT. Ett bra och självläkande verktyg att ta till vid mindre trevliga känslor. Så som oro, ångest och stress mm. Tusen Tack 🙏🏼

Toppen kurs

by barbro sonander
Jag har lärt mig så mycket. Det känns så skönt när jag har knackat igenom punkterna. Jag kommer att fortsätta varje morgon och varje kväll även någon gång under dagen när jag känner att det behövs. Tusen tack! Kram Barbro

by Heléne haraldsson

Slutbetyget är 10 av 5 möjliga 🙏😁

by Kristina Karlsson
Med små och enkla övningar har jag blivit guidad genom denna kurs jag deltagit i, men det har gett mig betydligt mycket mer. Jag vill lära mig mer och även hur man guidar andra för detta kommer hjälpa mig enormt mycket att nå dit jag vill. Tack för denna möjlighet du gav mig 🙏💖

Perfekt 😄

by Katrin Haglund
Perfekta kursen för att hitta balansen i tillvaron , den är enkel , kroppsnära och bra presenterad . Själv har jag börjat sova mycket bättre , som ger mig mycket bättre energi och känsla under dagen . Så härligt ❤ Rekommenderas på det varmaste Mvh super nöjd Kattis Haglund Åkesdotter

by Pernilla Stafsén
Tack för möjligheten till denna kurs. Jag har knackat ett tag innan jag började och jag har märkt massor med förändringar. Främst på mitt humör. Jag har diagnos Hasimoto som är djävulsk och jag har goda förhoppningar att jag kommer kunna må bättre med knackning.

Mina upplevelser

by Eva Westerberg
Jag är så glad att det blev en sådan här kurs som jag kunde vara med i och lära mig mer. Jag vann en kurs förra året innan du ramlade och bröt axeln, sicken otur! Så dök detta upp, vilken härlig möjlighet att lära sig mer. EFT kan du göra själv. Super, du har det alltid med dig! Så jag suger i mig allt du skriver och berättar, punkterna lärde jag mig direkt, och några var nya. Har sett på andras filmer, men dina är bäst, du delar med dig med en glädje som smittar och du är dig själv, det är inte så uppstyltat och stelt, det är något du ska ha stor kredit för! Jag kommer att fortsätta knacka, speciellt kvällarna så jag får sova gott, men jag använder den även på jobbet när det blir för mycket och stressen sätter in. Har haft akut stressymptom, utbrändhet och allt där ikring, och är nu på god väg att känna mig normal igen, men stressen finns alltid som en skugga och att då kunna ha sina händer att kunna använda när det behövs, i tid så det inte blir för mycket, det är underbart och känns skönt. Jag delar med mig av mina upptäckter med och mina vänner har blivit så nyfikna på att lära sig mer. Jag delade kurserbjudandet med flera för att så många som möjligt skulle få möjlighet. Efter jag började din kurs så har jag känt att mina krafter ökat, jag börjar känna hopp och livslust, det är som jag vaknat ur en dvala. Det är jag tacksam och glad för. Jag vill hitta min inre glädje som jag vet finns där och detta har varit en stor hjälp. Jag är evigt tacksam för att du bjöd på denna kursen och delar med dig av din energi och glädje. Stor varm go kram för att du är den du är!!!!

by Carola Klint
Fantastiskt bra upplägg av kursen. Tydlig information av allt. Lagom takt så man hinner med. Rekommenderar verkligen alla som vill ha någon form av förändring i sitt liv att gå dessa kurser.

Inspirerande

by Karin Eklund
Lätt att förstå o mycket intressant. Varma hälsningar/ Karin Eklund

by kattis eklund
Jättebra och lärorikt. Tänkvärd och välbehövlig. Generöst av dig att dela med dig. Vet flera som nog skulle vara behjälpta av denna teknik. Tusen Tack❣

Ny energi

by Katrin Sigurdh
Toppen, känns helt rätt. Jag har gjort kursen i min takt, fått nya insikter om kroppens förmåga att läka. Tack!

Jag gillar kursen

by Ing-Marie Pettersson
Fick igång energiflödet i kroppen igår och det blev ännuu bättre idag. Det kändes tydligt.

Härligt!

by Rose-Marie Stenberg Göterfors
Den väcker upp slumrande känslor och får mig att verkligen inse att jag är värd det bästa

by Susanne Stolt

by Annika Hagberg
Mycket nöjd, 5 stjärnor. Första dagarna hängde jag inte riktigt med på skillnaden mellan EFT och mindful knackning men anade att det skulle klarna vilket det gjorde. Bra att inte ta allt på en gång och inte gå för fort fram. Det är så lätt att vilja vara snabb och vilja gör allt på en gång vilket du säger att man inte ska göra - tack! Jag har alltid lite för bråttom så bra för mig och många att träna lite tålamod. Knackar nu morgon och kväll och även under dagen, så fort det kommer jobbig tanke eller fjärilar i magen. Under bilkörning har jag haft jobbigt i många år och knackar nu när jag kör och känner direkt hur spänningarna släpper. Ska EFT jobba med det men behöver mer koll på hur jag gör. Har provat TFT för många år sedan och tyckte om det men har inte använt det så mycket. I det använde man någon enstaka punkt och blev i och för sig lite effekt på det. Detta flöde med flera punkter känns så bra. Ska börja EFT knacka men väntar lite tills jag känner mig trygg i detta. Vill lära mig mer av Dig ❤️tusen tack!

by Christina Wannberg

by Harriet Pettersson
Tack. Jag har fått min utbildning genom Nick Ortner och knackningen har blivit livsförändrande för mig. Men att få detta på svenska och allt är ju så spännande. Jag har nästan upplevt mirakler och blir så ledsen när vänner och bekanta inte tar det till sig. Jag har redan lärt mig nytt av dig. Ser fram emot fortsättningen. Kram

Oro Stress Värk i fötter

by Marianne Rekonius
Fantastiskt skön känsla efter allt jag talade med mig själv om oro och stress till jag knackat mig till just denna sköna känsla Värken gått ner från 8 till 2 på 7 dagars knackning. Lätt att komma ihåg knackningspunkterna. Jag knackar varje morgon och ska börja med att även knacka på kvällen. TACK

Att hitta tillbaka

by Nina Alves Moreira
Ser fram emot att hitta tillbaka till knackningen och är helt trygg i att Lena kommer att genomföra den med 100% närvaro, proffsigt och med värme. Det blir spännande!

by Anne Börjesson

by Carina Hanberg

by Caroline Appelvik
Helt underbar kurs, fint upplägg, lagomt med information varje dag ❤ Så inspirerande, väldigt stort engagemang, välmenande o stöttande. Grundlig kurs, lärorik utan att bli för mycket ❤ Lena känns så fin som person ❤

Toppen med knackningsschemat

by Kristina Jonsson
Jag är så glad att jag hittade det är. Hittills känns det positivt och jag känner mig lugnare efter varje knackningsrunda. Det öppnar upp för nya insikter.💗

by Charlotte Johansson
Bra uppstart o ser med positiv förväntan fram mot kurs 3 o resten av dagarna ❤

självhjälp

by Angelica Lindqvist
Vill verkligen Tacka för denna underbara kurs. Innan jag började med knackningarna hade jag sömnbrist, oro känslor och var väldigt öppen av mig. Mina lärdomar jag tar med mig efter denna kurs är att sätta gränser, lyssna mera och inte vara en öppen dagbok som behöver anpassa och förklara mig hela tiden. Tar inte livet lika allvarlig av mig, börjat skratta mera och få in glädjen igen. Vågat ha roligt med mig själv, ge energi och kraft till sig själv. Min förståelse efter denna kurs är avslappning. För när jag är avslappnad så blir både kropp sinne och själen lugnare och ett klarare tänkande. Det har jag känt väldigt mycket att knackningarna gör, fokuset blir inte på alla tankar som far omkring som är stress i sig. Jag känner att den gudomliga andan har kommit in i en mera. Den positiva känslan efter knackningarna är fokus på det jag känner tacksamhet till i livet att jag faktiskt är jag och ingen annan. Låta andra vara som dom är. Känner att fokuset blir inåt och inte utåt på allt som händer och sker i min omgivning världen, det snabbare tempo som allt blir i samhället. Då jag kan hämtar andan och göra dessa mycket givna knackningar som får mig att komma tillbaka till här och nu och lugnet . Tusentack Lena!! //Angelica

by Anna Carlsson
Bra och tydlig introduktion. Med vänlig hälsning Anna Carlsson

by Daina Sundelin
Jag knackar varje kväll och har börjat sova bättre så jag fortsätter med knackningarna.